Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Elektriciens.

Functieomschrijving

Elektro Schoonaert BVBA is opgericht en gevestigd sinds 1989 in Avekapelle (Veurne). Met 25 vaste medewerk(st)ers zijn wij in onze regio een vooraanstaand bedrijf op het gebied van elektrische installaties. Dankzij onze groei zijn we zijn we dringend op zoek naar ervaren en gemotiveerde elektriciens en hulpelectriciens. Je werkt op verplaatsing samen met onze vaste medewerkers voor het installeren en monteren van algemene electriciteitswerken.

Profiel

Je beschikt over een A2/A3 elektriciteit/ elektrische installaties of voldoende relevante werkervaring - Je kan zelfstandig werken aan elektrische installaties - Je hebt minimum een eerste werkervaring als elektricien achter de rug - Je hebt een goeie kennis van elektriciteit zowel wat betreft zwakstroom als sterkstroom - Je kant een technisch plan lezen.

Aanbod

Je komt terecht op boeiende en gevarieerde projecten. Er is een toffe teamsfeer en je krijgt ruim de kans om zelfstandig te werken. Bovendien krijg je doorgroeimogelijkheden, afwisselende werven en opleidingen waarmee je verder komt. Loon in verhouding tot ervaring en prestaties.

 

Johan Schoonaert – 058/314069


elektro@schoonaert.be – Discretie verzekerd